Konstant matkoma.

hejhej

HEY GUYS!!!!
Hade ni en bra jul?! Min var supermysig. Jag var hos min kusin som vanligt och åt massa godis och mat och kikade på Kalle. Annars hade jag mest kikat på massa filmer. Det går ju faktiskt en hel del filmer på tv såhär i mellandagarna : ) Och min jetlag ( eller vad det nu är? ) verkar inte vilja ge med sig heller därför är det extra skönt att bara kunna slappa i soffan eller sängen. Fast helst av allt skulle jag ju vilja vara pigg om dagarna såklart! Haha. Kanske är det så att jag har konstant matkoma också med tanke på hur mycket jag ätit sedan jag kom hem?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *