Konstant matkoma.

hejhej

HEY GUYS!!!!
Hade ni en bra jul?! Min var supermysig. Jag var hos min kusin som vanligt och åt massa godis och mat och kikade på Kalle. Annars hade jag mest kikat på massa filmer. Det går ju faktiskt en hel del filmer på tv såhär i mellandagarna : ) Och min jetlag ( eller vad det nu är? ) verkar inte vilja ge med sig heller därför är det extra skönt att bara kunna slappa i soffan eller sängen. Fast helst av allt skulle jag ju vilja vara pigg om dagarna såklart! Haha. Kanske är det så att jag har konstant matkoma också med tanke på hur mycket jag ätit sedan jag kom hem?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Caroline Roxy - Pit stop at Steam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *