Årsresumé 2014 – del 2.

års2

april copy
En himla bra månad. Det var då jag bestämde mig för att flytta till LA. Så ansökningarna om visum osv tog himla mycket tid. Annars tränade jag på som vanligt. Provade bland annat på HIT och crossfit. Jag var med på Bingos fotoskola, var i Uppsala på Valborg som alltid, köpte mitt fisheyeobjektiv, började samarbeta med världens bästa Youtubenätverk United Screens och min Youtubekanal blev uppmärksammad av Nyheter24. Jag var i Finland på finska Blog Awards med Alexandra, jag fick mitt diplom som kostrådgivare, var med i Kanal 5’s program ”Med Clara Henry”

maj

Behöver jag ens skriva att jag tränade? Haha. Träningsbubblan jag var i under två års tid var rätt sjuk. Men jag mådde bra och trivdes med det som mitt största intresse. Så ja, jag tränade massor även i maj. Jag var på Fitnessgalan, hade coola outfits, hängde med Caty, åt godis, jobbade min sista dag på Makeupstudion, packade inför Grekland, köpte nya skor, bytte upp mig från min gamla iPhone till min Samsung S5. Även denna månad låg fokusen mycket på flytten till LA. Att fixa boende, boka flygbiljett boka tid hos ambassaden osv.

juni

Satte i rosa och lila slingor i mitt hår så jag fick My little pony-hår, fick antagningsbeskeden från Santa Monica College, tog ställning emot näthat genom en video tillsammans med Nyheter24, tränade ( hehe ), och! Fick den stora äran att Instagramma åt VING en vecka i Grekland. Så jag tog med mig mamma till Rhodos en vecka! Vi bodde på deras underbara Sunprime-hotell( Miramare beach ) så dom flesta bilderna denna månad är därifrån.. Haha! Älskar att fota solnedgångar och stränder.

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *