Årsresumé 2014 – del 3.

3års

juli
Min youtubekanal uppmärksammades åter igen av Nyheter24 och dessutom av Aftonbladet! Jag spenderade en dag i Stockholm med Svampbob, haha! Spelade in Smoothie Challenge med Clara, hängde massa med Hanna, flyttade ur min lägenhet i Stockholm, PACKADE(svåraste jag gjort någonsin… hehe), hade världens sämsta vecka och planet var 22 timmar försenat, men sen… Sen var jag helt plötsligt i LA. Jag gick på min första hike, spenderade dagar och kvällar på stranden, vid poolen och med nyfunna vänner.

augusti

Slutet av juli var rätt jobbig, men ingenting jämfört med Augusti. Jag försökte göra det absolut bästa av min situation och försökte tänka på att jag inte mådde dåligt. Hallå jag var ju i LA! Jag spenderade mycket tid i sängen men följde med till stranden någon dag och till en outlet. Åkte till Vegas för först gången också! Jag hängde mycket med mina roomies och massa kvällar bara satt vi på balkongen och pratade. Minns också lyckan när jag för första gången gick in den svenska godisaffären! Snacka om glädjerus. I mitten av augusti blev det som värst. Först en dag på sjukhuset, sen blev jag hemskickad och veckan efter det hade jag värsta dagen och natten i hela mitt liv. Har aldrig känt sån smärta och jag var livrädd och ensam på andra sidan jorden när dom sa att jag behövde få en blodtransfusion för att mina organ inte skulle kollapsa. För att jag inte skulle dö. Och det sjukaste jag varit i mitt liv är typ influensa innan detta… Så himla sjukt. Just då var jag inte kaxig kan jag säga. Jag blev väldigt bra omhändertagen i alla fall vilket jag är himla tacksam över.

september

Jag återhämtade mig helt OK, men blev aldrig pigg eller kände mig helt 100. När skolan började blev det ännu tuffare. Jag ville ju mår bra och jag ville ju ha kul och göra det som jag skulle och det var tänkt att jag skulle göra. Jag ville ju inte bo i LA och ligga i sängen hela dagarna. Jag är envis och försökte bara göra det bästa av situationen och försökte ta mig ut och hitta på saker och umgås med alla fina människor jag lärt känna. Men det var sjukt svårt och någonstans här, när räkningarna började komma, så kom väl också någon form utan depression och ångest. Den första var ju på nästan 50.000 svenska kronor och det var ju långt ifrån vad det hela slutade på. Fast just den dagen vi var på IKEA minns jag hur lycklig jag var. Lycklig över köttbullar och delicatobollar. Haha! Och den svenska godisaffären räddade många av mina kvällar och sängen blev lite av min bästaste vän. Där kände jag mig på något vis trygg. I slutet av månaden fyllde Amanda, min rumskompis år så vi åkte till Vegas igen också. Mitt humör och jag var väldigt upp och ner. Ena dagen var jag superglad och försökte verkligen göra allt för att ha kul och må bra, andra dagen drog jag täcker över huvudet och låg i sängen hela dagen. Och jag var helt utmattad efter att ha gjort ingenting. 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *