års4

Det här året har minst sagt varit händelserikt. Både på gott och ont. Trots att jag mått otroligt dåligt senaste halvåret har jag som sagt också haft det roligaste halvåret i mitt liv. Och det jobbigaste. Och det mest smärtsamma… Haha! Hur nu det är möjligt att ha allt samtidigt? Men därför kan jag liksom inte ångra mitt beslut att flytta till LA. Det har givit mig så mycket och jag har växt otroligt mycket på många olika sätt. Det är ju också därför jag kommer åka tillbaka. Det är där jag vill vara just nu : ) Kanske inte hela livet, men just nu.

Jag är inte bitter. Jag är med ledsen över att det blev som det blev och för att jag inte kunnat njuta till 100% av mitt äventyr. Men, jag har mått dåligt förr och jag har haft motgångar förr och jag har ALLTID tagit mig ur det så jag vet att jag kommer göra det nu med. Allt kommer bli superbra tillslut! Det här inlägget kanske blir lite personligt och inte speciellt glädjefyllt, men det är ju sanningen och jag är inte heller mer än människa.

Tack för att ni följt med under ännu ett år. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över era fina ord och för att ni kikar in här varje dag : ) Hoppas ni stannar kvar under 2015 också! Just nu kan det väl inte bli annat än bättre?! TACK KOMPISAR <3.

oktober
I oktober tog jag min längsta bloggpaus sedan 2009. Jag fick otroligt mycket skit och blev kallad både det ena och det andra sedan jag berättade att jag blev hembjuden till Justin Bieber.. Haha! Många tyckte att jag skröt bara för att min vardag blev annorlunda. Och tro mig, att vara hemma hos Justin Bieber och faktiskt ha en konversation med honom i hans rum om hans gosedjur kändes väl inte direkt verkligt för mig heller… Men det hände ju och jag ville bara dela med mig. Det + alla räkningar som trillade in ( på över 400.000 ) och att jag redan mådde dåligt så blev bloggen för stor press och något som inte gjorde mig glad helt enkelt. Ingenting gjorde mig glad nästan. Förutom att jag blev gudmor till en världssöt liten tjej!!! MEN, jag hade en helt OK månad ändå. Jag började gå till en psykolog som hjälpte mig och trots att jag inte var återställd så gjorde jag ändå det bästa av situationen : ) Jag var på vaxmuseum, Jag och Amanda åkte typ en timme bort till den svenska pizzerian och åt pizza MED BEA <3. Så värt att åka bild två timmar för det.. Haha! Jag umgicks även en del med nyfunna vänner, bytte ut mitt löshår, bodde i min outfit från Junkyard XX-XY med djurmönster, var en ängel på halloween och åt questbars.

november

Jag skäms nästan när jag ser hur lite jag uppdaterade i november.. Men det var så mycket som var knasigt då.. Jag som är van och tycker om att vara ensam kände verkligen hur mycket jag bara behövde ensamtid. Så jag försökte spendera tid med mig själv så mycket som möjligt. Jag hade dom mest intensiva och jobbigaste panikångestattackerna som jag någonsin haft och dom gjorde att jag blev rädd för att göra saker. Jag visste liksom inte när dom skulle komma och jag hade ingen kontroll. Jag åt mycket frozen yoghurt, tränade ett par gånger innan jag blev väldigt sjuk igen. Jag fick mina första problem med njurarna då. Firade min första Thanksgiving, hade det 27 grader varmt, kikade på julgranständning på the Grove med min LA-familj. Strosade omkring ensam på Hollywood Boulevard och bytte till en lite juligare design : )

december

Njurarna blev bättre och jag tog mig iväg till gymmet någon gång och kände mig mycket piggare och gladare. Vi var på en svensk julmarknad i Downtown LA som jag jättemysig! Sen blev det helt knas. Mina njurar sa ifrån totalt och jag bara låg och vred mig och kved av all smärta. Har nog aldrig haft så ont tidigare. Ni vet nog redan den här historien om ni läst tidigare… Det blev väldigt allvarligt i alla fall och enligt läkaren så allvarligt att det inte var långt ifrån njursvikt. Med mitt katastrofala försäkringsbolag ( Gouda! Teckna aldrig det. ) så orkade jag inte längre. Jag bestämde mig för att ungefär ta första bästa flyg hem till Sverige och kolla upp det ordentligt. Sagt och gjort och några dagar senare satt jag på planet hem. Och ända sedan jag satte mig på det där nedrans planet så har faktiskt allt blivit så mycket bättre! Ironiskt nog. Haha! Som om min otur vänt. Så vi håller tummarna för det. Sedan jag kom hem så har jag träffat vänner och familj som jag saknat supermycket, firat jul och bara tagit det lugnt. Det har känts så skönt att vara hemma och bara vara… Om jag saknar LA? Stundtals. Det är ju som mitt andra hem nu. Men just nu njuter jag av att vara hemma i lilla Ljusdal.

Kommentarer (1)
  • Sarah

    ärligt bli så arg, haha har tänkt på det ändå sen du skrev det men inte kommenterat något och måste iaf säga något. Bli så arg på alla som blir så avundsjuka så att du inte kan berätta så mycket om vilka kändisar du träffar och vilka fester du går på och hur allt är för att så många är patetiska och jobbiga (sen förstår jag ju att Bieber och dom kanske inte vill att man ska berätta allt) MEN ÄNDÅ! BLIR jättearg, vill ju veta allt du gör i LA. Ja jag är jätteavundsjuk på dig hahahahah så orättvist. BÄSTA KEELA hoppas ditt 2015 blir råååbra för det förtjänar du verkligen, xoxo<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *