BLOPPIS UPPDATERAD!

bloppisen
WOOHOOOO!!! BLOPPIS IGEN!!!! Och förmodligen den största någonsin! Jag har alltid lika svårt att skiljas från mina kläder.. Och nu säljer jag några av mina absoluta favoritplagg så det gör himla ont i hjärtat </3. Haha! Men förmodligen kommer deras nya ägare faktiskt använda dom : ) Dom flesta plagg jag säljer är oanvända eller bara använda ett fåtal gånger och jag säljer dom alltid för MINST hälften av vad jag köpte dom för. Så ett oanvänt plagg för minst halva priset är ju inte så illa. Det tillkommer också en frakt på 30:- och ni betalar direkt via Paypal. Paketet skickas med posten när jag fått in betalningen. Yaay!

Klicka HÄR för att komma till bloppisen.

Posted in: Keela - Bloppis.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *