Fortfarande jetlag..

jetlag

Är det möjligt att vara jetlaggad i typ tre veckor? Haha. Första nätterna i Sverige gick ju rätt bra, men nu känns det som att det blir värre också värre. Igår var jag vaken till 5.30 på morgonen och sov till 12. Sen sov jag inte mer utan höll mig vaken trots att jag var så trött så jag mådde illa hela dagen… Somnade ändå inte förrän 7(!!!!) imorse! DET ÄR HELT OMÖJLIGT ATT SOMNA. Klev ändå upp vid halv 12, men jag är ju som en zombie. Jag får ingenting alls gjort för att jag är så trött och förvirrad. Så störande! Någon som har något bra tips för att få bort den? När jag kom till LA så gick det ju jättebra, men när jag åker åt det här hållet blir det alltid kaos.. Så var det när jag åkte till Thailand också.. Jag blev återställd lagom till vi skulle hem nästan en månad senare. Haha!

Kommentarer (1)
  • alva

    hej keela! detta tipset kan du inte använda nu men när du åker tillbaka till LA och ska hem igen så kan du köpa ”sleep aid” ( finns på ett amerikanskt apotek) och så tar du det på den långs flighten så ska det typ hjälpa dig att somna för har för mig att du skrev något om att du aldrig kunde sova på plan (eller så var det nån annan,inte helt säkert) och om du då har sovit och kommer fram på morgonen så kommer du va pigg hela dagen och sova på natten,men det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *