1 Januari.

gott nytt år

2015 alltså.. Hur gick det till? Det känns knasigt men jag är ändå redo att se vad det här året har att erbjuda. Gårdagen var supermysig. Jag spenderade den i Järvsö med människor jag inte träffat på flera år! Dock var det inte så mycket fyrverkerier just där vi var så det var svårt att få bra bilder på dom tyvärr. Men jag hade en jättetrevlig kväll!

Det blir inget ”new year, new me” -snack och jag har aldrig riktigt haft några nyårslöften utan försöker istället sätta upp mål för mig själv. Saker jag vill se, göra och lyckas med osv. Jag kommer spendera året med människor jag bryr mig om och som får mig att må bra. Inga energitjuvar. Jag ska ut på äventyr och jag kommer göra saker jag aldrig gjort förr och sluta vara så himla stressad över saker jämt. Det är mitt största problem tror jag. Jag tänker för mycket och är alltid sjukt stressad. Och med mitt stora kontrollbehov så krockar det liksom lite. Så jag ska försöka stressa mindre och släppa på min kontroll en aning. Och bara vara. Inte tänka så mycket på framtiden utan leva mer i nuet.

Så fort jag känner mig frisk och pigg igen så hoppas jag också att jag kommer hitta tillbaka till mitt största intresse – träningen. Och jag hoppas också att innan 2015 är slut så har jag blivit mycket mer kunnig inom det ämnet. Kanske blir det någon utbildning? Jag vet inte än. Jag vet bara att jag vill lära mig mer.

Det känns bra med ett nytt år och det känns ännu bättre att lämna 2014 bakom mig. 2015 borde ju bara kunna bli bättre : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *