Cravings: Träningskläder!

bwworkout
Direktlänkar: Tröja / Tights / Skor / Sport-bh / Strumpor / Pulsklocka / Väska.

Vad gör ni ikväll? Jag har suttit och suktat efter träningskläder i timmar nu. Får verkligen aldrig nog av det och önskar helst att halva min garderob bestod av det. ( Nu är det bara en tredjedel… hehehe ) Jag älskar att träna i färgglada kläder, men har också insett hur himla snyggt det är med svart och vitt också : ) Undrar om jag ska beställa några nya uppsättningar… Är verkligen sugen på den vita pulsklockan också.. Min är rosa och världsbra och fin men den här vita är lite mera avancerad och det hade varit skoj! Och just nu är det 20% rabatt på den också! Åååh.

This post contains adlinks from Adviral

You might also like

Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Sandra Lindahl - Stadsfesten!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *