VLOG: Svarar på frågor #2

OMG VAD OTIPPAT MED EN VLOG SÅHÄR PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN!! Ibland är jag bra på att överraska… ( eller så var mamma tvungen att påminna mig om att jag inte svarat på frågestunden än… HEHE ) Så, här kommer svar på några av frågorna som jag fick i frågestunden jag hade för flera veckor sedan. : ) ENJOY.

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Infinity pool Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben!
  • Fia

    Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och du är så grymt snygg! Min stors dröm är att flytta till usa så jag har följt din blogg ett tag nu. Sen undrar jag vart du köpt tröjan i videon? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *