VLOG: Svarar på frågor #2

OMG VAD OTIPPAT MED EN VLOG SÅHÄR PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN!! Ibland är jag bra på att överraska… ( eller så var mamma tvungen att påminna mig om att jag inte svarat på frågestunden än… HEHE ) Så, här kommer svar på några av frågorna som jag fick i frågestunden jag hade för flera veckor sedan. : ) ENJOY.

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS BYGISELA - SPANJORSKAN
  • Fia

    Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och du är så grymt snygg! Min stors dröm är att flytta till usa så jag har följt din blogg ett tag nu. Sen undrar jag vart du köpt tröjan i videon? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *