Allt eller inget.

a

Jag inser mer och mer vilken allt- eller ingetmänniska jag är. Antingen tränar jag aldrig eller två gånger om dagen. Antingen äter jag knappt godis alls, eller så äter jag det varje dag. Antingen bloggar jag inte alls, eller så bloggar jag massor. Antingen vill jag spela in vloggar hela dagarna, eller så vill jag inte ens se min kamera på flera månader. Antingen vill jag ha massa folk omkring mig, eller vara helt ensam. Antingen spelar jag WoW 24/7, eller inte alls. Antingen äter jag nyttigt, eller bara skräpmat.

VARFÖR ÄR JAG SÅN? Är ni likadana? Ibland är det väl bra, för jag blir verkligen insnöad på saker och ting och all fokus läggs på det, men oftast är det mest irriterande och ibland till och med skadligt.. Jag menar.. Hur bra är det egentligen att träna två gånger om dagen / sju dagar i veckan. Inte alls i längden. Varför inte bara hålla allt på en bra nivå? Haha. Varför måste det liksom vara svart eller vitt, det ena eller det andra? Jag önskar att jag kunde hitta en balans. I allt! När jag bloggar som mest och bäst stänger jag liksom in mig och träffar ingen utan bloggar BARA. I LA umgicks jag med andra hela tiden och bloggade inte alls. Jag har aldrig varit speciellt bra på balans utan som sagt, går in för något till 100% och struntar i allt annat. Och det är liksom inte så att jag vill det, utan det bara blir.. Ibland är det nästan lite läskigt.

Fast sedan jag kom hem till Sverige känns det i alla fall som att jag har hittat en OK balans på blogg och träning. Jag hoppas bara att det fortsätter så när jag åker tillbaka till LA igen : )

Kommentarer (1)
  • Mallanmamma

    Jag är exakt så jag med. Och jag har perioder när det gäller val av allt. En period då kan bara äta smoothie till frukost och en annan äter jag bara ägg och nästa gröt. Och så gör jag i alla val i livet allt från mat till smink till hobbys. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *