I Stockholm!

stockholm

HEY!
Det blev lite tokigt idag ju! Helt plötsligt skulle jag till Stockholm och hade inte packat eller någonting så det blev himla stressigt! Haha. Nu är jag framme i alla fall och kommer vara här några dagar : ) Jag ska bland annat till sjukhuset och kolla upp mina njurar en gång för alla och dessutom till Rapunzel of få prinsesshår av Nathalie igen : ) Yaay.

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm
  • Isabelle

    Hej Keela!
    Jag och min syster såg precis den där videon där du läste upp och svarade på elaka och konstiga kommentarer jag tycker att det är super bra att du står upp för dig själv du är super duper bra på det du gör du har världens bästa videos och din blogg äger !!
    Kan du göra en till sådan video 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *