Sjukhuset…

10914630_858365807559658_1154205969_n

Hey guys!
Jag kom precis tillbaka från sjukhuset. Jag har ju verkligen gruvat mig för det här i flera veckor och jag har varit så himla nervös. Men, det gick bra tack och lov. Dom hittade ingen infektion och det såg ut som det skulle.. Frågan är ju då varför jag har så ont? Och dom blev lite oroliga när jag sa att jag haft flera infektioner i dom under de senaste månaderna och dom började därför misstänka antingen njursten eller något annat. Så dom skulle skicka mina prover vidare för att kolla en extra gång på dom för att se att allt verkligen står rätt till. MEN!! Jag behöver i alla fall inte nya njurar! WOOHOOO. Det känns så bra! Så nu är det bara att boka biljetten till LA och åka tillbaka igen : ) Yaay!

Kommentarer (1)
  • Alice

    Hej Keela, nu har ju jag då ingen aning om var du har ont någonstans eller så. Jag fick bara för mig att vi kanske har samma problem du och jag. Jag har haft problem med ”mitt” i över ett år nu och det är sjukhusbesök efter sjukhusbesök. De hittar aldrig mitt fel. Jag har också varit o kollat upp mina njurar, fick kontrastvätska i mig och det kändes så himla läskigt. Det skulle vara intressant om du kunde förklara vart du har ont så kanske vi har samma problem? Jag skulle iallafall vilja veta, för jag känner mig så himla ensam med det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *