Youtube collabs?!

collabs

HEEEY!!
Jag får varje dag kommentarer om att ni tycker att jag ska göra videos med andra Youtubers! Det tycker jag också vore superkul att göra : ) Det finns ju så sjukt många duktiga vloggare därute! Jag har gjort två stycken med Clara Henry som blev himla bra och uppskattade och det vore hur kul som helst att göra fler med andra också.

Därför vill jag veta VILKA ni skulle vilja att jag gjorde collabs med så att jag kan fråga dom om dom är intresserade!
Vilken skulle vara er drömduo?! Jag(självklart… HEHHEEHEH) & vem mer?! Skriv i en kommentar vettja : )

You might also like

Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *