I vansinnets öken!

IMG_7904

HEY GUYS!
Idag är jag på rätt dålig humör.. Haha! Det är nämligen så att mitt minneskort till kamran strejkar och fungerar bara om man sätter i och ur det 294792375 gånger. Provade även med ett annat och det blev samma sak så det skulle också kunna vara så att det är kameran som håller på att ge upp.. Det skulle ju verkligen vara jobbigt i sånnafall.. DESSUTOM så har mitt fisheye gått sönder. GAAH! Idag när jag skulle använda det så gick det inte att ställa in skärpan längre. Den har liksom fastnat på att enbart kunna ta närbilder på skärpa och det går inte att ställa om.. Typiskt. Så nu måste jag skicka in det på service. Kanske borde skicka in kameran också när jag ändå är igång. Men min andra kamera är kvar i LA så hur ska jag då kunna blogga?!

Annars har jag kikat lite på flygbiljetter idag och sen jag börjat läsa min nya bok : ) Jag såg Maze Runner med min framtida man i huvudrollen häromdagen och tyckte den var SÅ himla bra så jag var tvungen att köpa andra boken för att få reda på fortsättningen. Jag har varit så sjukt dålig på att läsa böcker senaste året för jag har liksom inte hittat någon jag velat läsa. Förrän nu!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *