Dags för en room tour?

room

Alltså.. Jag är SÅ dålig på att städa och plocka undan grejer… Varför? JO, för att jag alltid hittar massa gamla och roliga saker som jag totalt glömt bort att jag hade! Och då är det ju självklart roligare att kika igenom gamla grejer än att faktiskt städa.. Så nu är det nog mer kaos än när jag började trots att jag hållit på i timmar! Haha.

Idag har jag i alla fall tagit mig tillbaka till Ljusdal från Stockholm : ) Det var trevligt att vara i Stockholm igen. Jag saknar min gamla lägenhet på söder så galet mycket.. Trivdes så himla bra där! När jag känner mig färdig med LA kommer jag förmodligen flytta tillbaka till Stockholm.

Anywaaaaays! Anledningen från första början till varför jag städade var ju pga er. Ni har ju tjatat på en room tour i evigheter hallå!! Jag tänkte göra en först i min lägenhet i Stockholm, men det blev aldrig av för att det jämt var så stökigt.. Haha! Sen tänkte jag göra en i min lägenhet i LA men det var också jämt stökig.. Hmm.. MEN NU! Nu bor ju jag i mitt gamla flickrum hemma hos mamma i Ljusdal och för en gångs skull så är det faktiskt städat. Så tänkte filma en room tour nu i dagarna : ) KUL VA?!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *