Klippt & klart.

videeeo

Jahaja, tänker ni… Nu har hon latat sig hela dagen igen… MEN ICKE! Jag började morgonen med att spela in en video : ) Mina dagliga sminkrutin! Det är många av er som önskat det nämligen. Så först filmade jag och nu har jag precis blivit klar med klippningen. Yaay! Så den kommer upp på Youtube redan i eftermiddag. Bra va?! På bilen ovan ser ni hur det brukar se ut när jag filmar. Min softbox gör att ljuset i alla fall blir OK, men jag är verkligen sugen på att beställa ringbelysning eller annan studiobelysning så att det blir ännu bättre.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - New drop x Lices Hedda Dibinger - new week Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - The Parlour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *