Klippt & klart.

videeeo

Jahaja, tänker ni… Nu har hon latat sig hela dagen igen… MEN ICKE! Jag började morgonen med att spela in en video : ) Mina dagliga sminkrutin! Det är många av er som önskat det nämligen. Så först filmade jag och nu har jag precis blivit klar med klippningen. Yaay! Så den kommer upp på Youtube redan i eftermiddag. Bra va?! På bilen ovan ser ni hur det brukar se ut när jag filmar. Min softbox gör att ljuset i alla fall blir OK, men jag är verkligen sugen på att beställa ringbelysning eller annan studiobelysning så att det blir ännu bättre.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Alexandra Nilsson - #TBT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *