Vlog-maraton?!

x1

HALLÅ GOD MORGON!!!!!
Hur mår ni idag? Jag är på himla bra humör eftersom ni är så positiva till att jag blivit mer aktiv på youtube igen! Det gör mig såååååå glad : ) Därför, tänkte jag att jag verkligen ska försöka lägga upp en video om dagen resten av veckan!! WOOHOOOO. Som ett litet vlog-maraton. Kul va?! Just nu är jag supertaggad och första videon är en TMI-tag och kommer upp i eftermiddag. Hoppas ni är lika taggade som jag är!

Någon dag tänkte jag dessutom köra LIVE på youtube så att ni kan se mig live och jag kan svara på frågor osv. Skulle inte det vara skoj? Vilken dag skulle passa er bäst?!

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Håller med de flesta här ovan och säger mellan torsdag och söndag! Det är roligt att du fått upp motivationen nu igen Keela, märks jättemycket! På ett positivt sätt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *