Work out in grey & yellow ♡

träninghälsa

Hej Keela!
Jag följer din blogg varje dag och älskar när du skriver om träning. Jag har precis själv börjat träna för några veckor sedan men skulle behöva lite nya träningskläder för att hålla motivationen uppe. Jag har sett att du flera gånger lagt upp bilder på dina gråa och gula träningskläder och det är ju bara så snyggt tillsammans! Skulle inte du kunna sätta ihop en outfit i dom färgerna och länka? Jag är så dålig själv på att matcha. Jag skulle bli superglad!
Kram, Ellinor

Hej Ellinor!
Tack snälla för din kommentar : ) Jag älskar kombinationer av grått och gult och har satt ihop en tjusig träningsoutfit till dig med dom färgerna. Jag tycker det blev så fint! Hoppas du gillar den. Kram

yellowgrey
Direktlänkar: Tights, Sport-BH, Skor, Linne, Yogamatta, Mobilfodral.

This post contains adlinks from Adviral

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *