Work out in grey & yellow ♡

träninghälsa

Hej Keela!
Jag följer din blogg varje dag och älskar när du skriver om träning. Jag har precis själv börjat träna för några veckor sedan men skulle behöva lite nya träningskläder för att hålla motivationen uppe. Jag har sett att du flera gånger lagt upp bilder på dina gråa och gula träningskläder och det är ju bara så snyggt tillsammans! Skulle inte du kunna sätta ihop en outfit i dom färgerna och länka? Jag är så dålig själv på att matcha. Jag skulle bli superglad!
Kram, Ellinor

Hej Ellinor!
Tack snälla för din kommentar : ) Jag älskar kombinationer av grått och gult och har satt ihop en tjusig träningsoutfit till dig med dom färgerna. Jag tycker det blev så fint! Hoppas du gillar den. Kram

yellowgrey
Direktlänkar: Tights, Sport-BH, Skor, Linne, Yogamatta, Mobilfodral.

This post contains adlinks from Adviral

You might also like

Caroline Roxy - With love from Beirut Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *