MORNIN’ PUMPKINS.

morning

YUUHUU!
Alltså… Varför tycker jag alltid att det är en sån himla bra idé att vara vaken halva nätterna? Eller alltså.. Det är väl inte direkt jag som tycker det utan det är väl mer min hjärna.. Inspirationen ligger på topp och peppen på att göra saker och komma på nya grymma projekt är oändlig. Hur kommer det sig? … Så när klockan ringde imorse var jag helt DÖD. Typiskt.. Men, jag ska iväg och träna nu sen ska spela in ännu en video : ) Vad tyckte ni om TMI-tagen som jag gjorde igår?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *