MORNIN’ PUMPKINS.

morning

YUUHUU!
Alltså… Varför tycker jag alltid att det är en sån himla bra idé att vara vaken halva nätterna? Eller alltså.. Det är väl inte direkt jag som tycker det utan det är väl mer min hjärna.. Inspirationen ligger på topp och peppen på att göra saker och komma på nya grymma projekt är oändlig. Hur kommer det sig? … Så när klockan ringde imorse var jag helt DÖD. Typiskt.. Men, jag ska iväg och träna nu sen ska spela in ännu en video : ) Vad tyckte ni om TMI-tagen som jag gjorde igår?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT BYGISELA - PUT A HAT ON IT Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *