Glädjerus!

rudemorning

MORNIN’ SUNSHINES!
Idag vaknade jag verkligen på topp och helt lycklig. Min webshop fick helt sjuk respons efter gårdagens video och jag är helt överröst med ordrar så förmodligen kommer jag packa paket hela dagen! SÅ HIMLA KUL JU. Vi får se hur det går dock.. Jag har så mycket träningsvärk i hela kroppen att jag knappt kan skriva på tangenterna.. Haha! Anyways… Candybykeela har ju gått riktigt bra ända sedan den öppnade men jag insåg att dom flesta som enbart följer mig på Youtube hade ingen aning om att den ens fanns. Helt galet! Men verkligen över förväntan och hur kul som helst. Måste beställa hem mer grejer!

Nu har jag i alla fall precis sminkat mig och klätt på mig. Nu är det dags att fixa håret och sen är jag redo att börja packa beställningarna : )
Hörs sen!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *