Ny banner på Youtube.

youtubebanner

Yuuuhu!
Vet ni vad jag har gjort halva kvällen? Duuuh’, det kan ni väl med tanke på rubrik och bild hoppas jag : ) Jag verkligen avskydde min banner som jag hade på Youtube men fick aldrig någon riktigt bra idé till en ny… Tills nu ikväll! DEN BLEV SÅ FIN JU. Eller hur? Jag älskar den! Förhoppningsvis tröttnar jag inte på den direkt heller. Och jag funderar på att göra om min bloggheader tll något liknande också..

Vad tycker ni?! Typiskt mig skulle ju vara att tappa kameran i badkaret..
SNART UPPE I 60.000 PRENUMERANTER BTW! Woohooo!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - DATES Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Hedda Dibinger - flower power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *