Ny banner på Youtube.

youtubebanner

Yuuuhu!
Vet ni vad jag har gjort halva kvällen? Duuuh’, det kan ni väl med tanke på rubrik och bild hoppas jag : ) Jag verkligen avskydde min banner som jag hade på Youtube men fick aldrig någon riktigt bra idé till en ny… Tills nu ikväll! DEN BLEV SÅ FIN JU. Eller hur? Jag älskar den! Förhoppningsvis tröttnar jag inte på den direkt heller. Och jag funderar på att göra om min bloggheader tll något liknande också..

Vad tycker ni?! Typiskt mig skulle ju vara att tappa kameran i badkaret..
SNART UPPE I 60.000 PRENUMERANTER BTW! Woohooo!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *