stuss
Idag har jag på mig en mysoutfit. Både leggings och tröja från Junkyard! Vet inte om dom finns kvar i lager dock.. 

Ska jag vara ärlig är jag helt slut efter den här veckan! Det var längesedan som jag jobbade så mycket som jag har gjort.. Jag har klivit upp, tränat om jag har hunnit, packat massa beställningar till webshopen, spelat in videos, klippt videos, redigerat bilder, tagit bilder osv osv… Från tidigt morgon till sen kväll/natt.. Allting tar så sjukt mycket längre tid än vad man kan tro men jag har säkert suttit vid datorn 12 timmar om dagen. Så min hjärna är helt knasig av allt kaos och allt jag gjort och tänkt på. Haha! MEN, jag klagar absolut inte!! Jag har haft en grymt kul vecka med fantastisk respons från er och mitt hårda slit har verkligen varit värt det : ) Fast idag tänker jag faktiskt inte göra mycket alls. Enbart vänta till livestreamen med er om några timmar! Det kommer alltså inte upp någon video idag utan det blir live istället. Men imorgon och på söndag kommer det videos igen! Sen kommer jag nog ta några dagars paus från filmandet.. Hehe.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *