VLOG: LIVESTREAM #1

Haha ja, ni som redan sett vet ju att det blev lite kaos med att sätta igång och kanske var det inte superskoj att jag bara svarade på frågor hela tiden. Men det var i alla fall superkul att så många tittade och hade så många frågor. Nästa gång kommer jag vara bättre förberedd och försöka göra lite andra saker också : )

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka..
  • Clara

    Ahh, så typiskt! Hade satt klockan på ringning och sett fram emot det hela dagen. Och så avslutades den första. Jag satt där och väntade länge. Men livestream 2 kom inte upp för mig fören du redan hade gjort den 🙁 Såklart inte ditt fel men tråkigt <3
    Jag kollade på den i efterhand, jag tyckte det var kul att du bara svarade på frågor 🙂
    Hade bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *