WoW-craving.

craving

Åh.. Jag har drömt om World of Warcraft hela natten så vaknade upp med världens största craving för att spela WoW hela nätterna och dagarna längre… Det suger verkligen att jag inte känner att jag har tid för det längre.. För när jag väl spelar så gör jag INGET annat.. Därför är det lite dumt att börja för då skulle jag aldrig få något annat gjort.. Haha!

Och! Idag ska jag ju spela in en video åt er så jag måste faktiskt koncentrera mig på det och inte på datorspel. Idag blir det en video som ni har önskat tidigare – nämligen en där jag visar upp mina favoritskor!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *