Lite smått hemmakär.

IMG_8016

Det ska blir SÅ kul att åka tillbaka till LA. Speciellt nu när jag vet att jag är frisk. Just nu i alla fall : ) Men, det har varit otroligt skönt att vara hemma. Jag har blivit så avslappnad och verkligen stressat ner ( trots att jag har jobbat arslet av mig! Haha. ) Jag har inte bott hemma hos min mamma såhär länge sedan jag var 16 år. Jag har bara varit hemma någon helg eller max någon vecka. Inte i 6 veckor! Jag har verkligen blivit bekväm och kommit in i någon form utav rutin när det kommer till jobb och träning. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha motivation till att hålla det så när jag kommer till LA också.

Men först blir det som sagt några dagar i Stockholm!

Kommentarer (1)
  • Emelie Olovsson

    Så du ska inte gå i skolan nu i LA eftersom att du åkte tillbaka på ett turistvisum, dvs tre månader? Skulle vara kul att höra dina planer:) Jag är också nyfiken på hur du lyckas hitta alla andra svenskar (rumskamrater) i USA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *