Packar till LA.

pack

MORNIN’ (på eftermiddagen..) SUNSHINES!!
Jag har spenderat hela morgonen med att packa eftersom jag åker till Stockolm idag. Jag flyger inte till LA förrän till helgen men jag kommer spendera några dagar i Stockholm först. Jag ska bland annat träffa vänner och filma collab-videos till Youtube!! Så kul! Så jag kommer spendera resten av dagen på tåget. Därför var jag i alla fall tvungen att packa ALLT idag redan. Så sjukt svårt och det tog himla lång tid att bestämma mig för vad jag skulle ha med mig.. Haha!

Men vet ni vad det är bästa är? ( bara jag som tänker att avslutet på den meningen är: ”LEKSAKER FRÅN BR!” !? ) Det bästa är att jag filmat alltihop när jag packade så det kommer komma upp en packningsvideo : ) Yaaay.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *