Outfit under 800:-

redblack

Direktlänkar: Mössa / iPhoneskal / Magtröja / Väska / Leggings.

Hej Keela.
Jag älskar din stil och jag vill verkligen ha likadana kläder som du har men det mesta är så dyrt.. Skulle du inte kunna tipsa om en helt outfit för under 1000:- i alla fall? De är ungefär det jag har att lägga kläder på och jag skulle vilja ha en ny outfit till skolan.

Hej!
Vad kul att du gillar min stil : ) Det är ju det som är nackdelen med kläder.. Ofta är det snyggaste rätt dyrt! Men jag hittade i alla fall en himla snygg outfit på Junkyard för under 800:- tillochmed. Om du känner dig lite naken utan någonting över kan du bara dra på dig en svart hoodie eller kofta över. Det har du säkert hemma! Jag tycker att rött och svart är riktigt snyggt tillsammans. Hoppas du gillar outfiten!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *