Det dåliga med LA…

bunkraupp

Några saker jag tycker dom är otroligt dåliga på i USA är,

1. Tuggummi. 
Jag som verkligen överkonsumerar Extratuggummin och älskar dom insåg verkligen hur dåliga tuggummin dom har i LA. Jag har provat de flesta smakerna och märkena men gillar inget av dom.. Big Red ( starkt tuggummi som smakar kanel ) gillar jag, men jag vill gärna kunna variera lite mer än så.. Därför har jag köpt med mig massa påsar och burkar denna gång av mina favoritsmaker så att jag aldrig ska behöva gå utan : ) Min absoluta favorit är melon/mint.

2. Tacokrydda.
ALLTSÅ… Hur äter dom tacos i det där landet egentligen?! ALLT smakar bara koriander vilket jag avskyr. Därför har jag köpt med mig massa tacokrydda också. Jag älskar tacos! På svenskt vis.

3. Dippmixer.
Ja.. Innan jag flyttade till LA åt jag inte ens chips i princip. Blev aldrig sugen på det eller någonting. Men väl där fann jag kärleken i sourcream & onion-dipp tillsammans med jalapeno-chips. SÅ GOTT SÅ JAG VILL GRÅTA. Så, det slutade med att jag åt upp mina rumskompisars dippmixer som dom hade med sig från Sverige.. Haha! Denna gånger har jag därför köpt med mig några egna.

Alltså.. Listan kan verkligen göras lång.. Bregott, bearnaisesås, hushållsost, kvarg, filmjölk, allbran… Jag önskar verkligen att jag kunde ta med mig ett ICA dit typ, men tyvärr är ju det lite svårt.. Svenskt godis finns att köpa där och tuggummi osv kan jag packa med, men mejeriprodukter är det lite svårare med.. Jag har smakat deras versioner av allt och inget är gott. Det är klart det går utmärkt att överleva utan, men det ultimata vore ju om det fanns där!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *