Lunchdejt och klippkväll.

final

Dom här sista dagarna innan jag åker är alldeles för korta känns det som. Det är så många jag vill hinna träffa och krama på! Men, jag kommer ju inte stanna i LA livet ut så jag får kramas med alla när jag kommer hem igen helt enkelt. Jag bor i alla fall hos min allra närmsta vän Therese nu dom här dagarna och har hunnit träffa fina Alexandra idag också! Det var himla kul att träffa henne igen. Vi har alltid så mycket att prata om känns det som : ) Dock måste vi bli bättre på att ta bilder tillsammans! Har nog bara en och den är nästan ett år gammal.. Haha! Minuspoäng till oss som bloggare.

Anyways! Många fråga i vilket program jag klipper mina videos och svaret är Final Cut Pro. Och jag filmar med min Canon EOS 650D. Eftersom videon vi gjorde idag ska upp redan imorgon kommer jag förmodligen sitta här med mina cola framför datorn och klippa halva natten. Men jag klagar icke! Jag är säker på att det kommer bli hur kul och bra som helst.

Sov gott kompisar!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *