mathcande
Direklänkar:
Överst: 1 / 2 / 3
Mitten: 1 / 2 / 3
Underst: 1 / 2 / 3

Ja, ni vet väl redan hur mycket jag älskar att matcha och att jag gärna överdriver när jag matcher så att jag verkligen i klädd från topp till tå i samma mönster. Det är awesome! Och ni har önskat att jag lägger upp min tips på både träningsoutfits och vanliga outfits och hur jag matchar. Här ovan ser ni hur jag skulle matcha ihop tre olika grymma outfits att träna i : )

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali Alexandra Nilsson - Otursfågeln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *