mathcande
Direklänkar:
Överst: 1 / 2 / 3
Mitten: 1 / 2 / 3
Underst: 1 / 2 / 3

Ja, ni vet väl redan hur mycket jag älskar att matcha och att jag gärna överdriver när jag matcher så att jag verkligen i klädd från topp till tå i samma mönster. Det är awesome! Och ni har önskat att jag lägger upp min tips på både träningsoutfits och vanliga outfits och hur jag matchar. Här ovan ser ni hur jag skulle matcha ihop tre olika grymma outfits att träna i : )

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - DATES Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - With love from Beirut Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - new week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *