Nytt fisheyeobjektiv!

fisheye

Åh, ni förstår inte hur glad jag är nu!
Jag är rätt dålig på att vara försiktig med mina saker. Men förra året köpte jag ett fisheyeobjektiv som jag har varit så himla försiktig med för att jag tycker om det så mycket. Det blev snabbt mitt favoritobjektiv och jag använde det verkligen varje dag till 90% av alla bilder jag tog. Sen förra veckan gick det helt plötsligt sönder. Eller ja, fokusen slutade fungera så alla bilder blev jättesuddiga. Jag pratade med Cyberphoto där jag köpte objektivet direkt och dom skickade en retursedel. Tyvärr skulle det ta flera veckor att reparera och jag behövde VERKLIGEN ha tillbaka det innan jag åker till LA. Dels för att jag använder det varje dag och dels för att ni så gärna vill att jag ska filma flygresan vilket inte alls skulle bli bra utan fisheye.

Dom har varit så hjälpsamma hela veckan och vi har pratat varje dag. Tyvärr kunde dom inte reparera det på bara några dagar vilket jag förstår, och dom erbjöd mig rabatt på ett helt nytt istället. Hur snällt och bra?! Dom skickade det igår och idag redan på förmiddagen fick jag ett sms om att paketet kommit. Galet va? Jag är så tacksam!

Och imorgon går planet tillbaka till LA 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *