Jag har blivit kär.

princess

Tänk så glad jag är över att jag fått spendera mina sista dagar i Sverige med att kramas och gosa med min guddotter hos min bästaste vän. Sötaste lilla bebisen någonsin. Det är verkligen helknäppt hur mycket kärlek man kan känna för en sån liten krabat : ) Jag skulle kunna sitta och titta på henne en hel dag utan att bli uttråkad!

Längtar tills jag får träffa henne igen och tills jag får se henne växa upp.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *