I Köpenhamn

köpenhamn1

HEY!
Nu har jag landat i Köpenhamn. Flygresan hit tog bara ungefär en timme och även fast vi kom iväg nästan en halvtimme försenade så har jag ju gott om tid på mig här innan nästa plan går. Jag tänkte spana in loungen som finns här nu! Eftersom jag åker Premium/första klass så finns det lounger man kan sitta i med bekväma stolar och dom bjuder på mat och dryck också. Istället för att jag ska sitta på hårda träbänkar i flera timmar : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *