I Köpenhamn

köpenhamn1

HEY!
Nu har jag landat i Köpenhamn. Flygresan hit tog bara ungefär en timme och även fast vi kom iväg nästan en halvtimme försenade så har jag ju gott om tid på mig här innan nästa plan går. Jag tänkte spana in loungen som finns här nu! Eftersom jag åker Premium/första klass så finns det lounger man kan sitta i med bekväma stolar och dom bjuder på mat och dryck också. Istället för att jag ska sitta på hårda träbänkar i flera timmar : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *