Loungen.

lounge

Haha.. Jag tror att jag sänkte medelåldern inne i loungen med 30 år.. Men det var så himla skönt att ha någonstans att sitta där det var lugnt och skönt. Inte massa spring och obekväma stolar! Dessutom fick man mat och dricka och massa frukt. Jag ska verkligen försöka att alltid åka premium. Det är SÅ värt det med större stolar, bättre mat på planet och gratis mat innan, bekvämare, mysiga lounger osv.

Nu går mitt plan mot LA! YAAAAAAAY.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *