På Arlanda!

arlanda

MORNIN’!
Hur mår ni? Jag mår riktigt dåligt faktiskt. Eller ja, jag mår bättre nu.. Men har mått så himla illa hela morgonen. Inte för att jag är sjuk utan mer någon knasig form av resfeber. Mer än vad jag hade när jag åkte förra gången till och med.. Varför vet jag inte, men förmodligen för att jag är rädd att det ska gå lika dåligt som sist. Då var jag planet först försenat nästan ett dygn och sen blev jag ju så himla sjuk där. Så det är bara psykiskt för att jag är rädd för att det ska bli samma sak nu. Men jag försöker tänka på annat och ha en bättre inställning. Det blir vad man gör det till och den här gången ska det fasiken gå bättre! Och jag längtar tills jag är framme.

Jag har aldrig någonsin varit flygrädd heller, men inatt kunde jag inte sova alls utan tänkte bara på alla läskiga saker med flygplan vilket gjorde mig jätterädd. Så just nu känner jag mig inte lika lugn som jag brukar, men jag är är säker på att det kommer kännas bättre när jag väl sitter på planet : ) Dock har jag ett byte i Köpenhamn på 4 timmar.. BUUU! Hoppas det går fort.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *