Blev stoppad i tullen…

flygla

JAG ÄR FRAMME!!! Ni som har mig på instagram har förmodligen sett det redan 🙂
Flygresan igår gick faktiskt hur bra som helst. Det tog ungefär 10,5 timmar från Köpenhamn till LA men jag sov nästan hälften av tiden och den andra hälften kollade jag på serier och filmer och åt godis. Haha! Väldigt behagligt.

Väl framme blev det inte lika behagligt dock.. US customs kom fram till mig och bad mig följa med dom och dom, precis som jag var rädd för, gick dom igenom varenda milliteter av min väska. Dom trodde att jag hade med mig droger från Köpenhamn. SER JAG UT SOM ATT JAG DEALAR DROGER HALLÅ?! Men ni kan ju tänka er deras reaktion när dom hittar en stor plastpåse full med pulver. HAHA! Det var ju träningstillskott och absolut inga droger men dom var ju tvungna att testa det. Dom dissekerade min tacokrydda också… OCH ville först sprätta upp min nallebjörn 🙁 BUUHU. Anyways.. Mer om det i nästa video för det blir för långt för att skriva! Haha.

Jag är framme och mår bra i alla fall!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *