My human diary.

tmm

FATTAR NI ATT THERESE VAR HÖGGRAVID FÖR TRE MÅNADER SEDAN? Det är helt sjukt.. Haha! Det syns inte ens på henne att hon varit gravid. Hon blev i alla fall nyligen mamma till en världssöt liten dotter som jag kommer vakta med mitt liv förevigt. Och jag ska självklart lära henne allt jag kan! Hehehehe.

Therese är alltså min allra bästaste vän och det har hon varit i åtta år nu. Sedan vi gick gymnasiet i Uppsala tillsammans. Hon vet nog mer om mig än vad jag själv vet skulle jag tro… Vi har varit otroligt dåliga på att ta bilder tillsammans dom senaste åren, men nu när jag var hemma passade vi på : ) Kommer verkligen sakna henne!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *