Min lilla hörna : )

mylacorner

HEY!
Jag lyckades hålla mig vaken rätt länge igårkväll så sov ända tills 9 idag! Min kropp sköter verkligen omställningen så mycket bättre åt det här hållet än när jag åker hemåt. Förhoppningsvis fortsätter det kännas såhär lätt och bra också. Jag har också varit sjukt duktig idag! Jag brukar i vanliga fall låta mina resväskor förbli packade när jag åker någonstans och packar sällan ut förrän flera veckor senare.. Men idag har jag packat upp allt och ställt iordning allt i min lilla hörna här i West Hollywood : ) Jag har också träffat min nya rumskompis Lina och hur verkar hur söt och snäll som helst!

Klockan är bara 13.00 här borta så jag tänkte snart gå iväg och handla lite och äta lunch. Sen iväg till gymmet!
Hoppas ni har en bra söndagkväll där hemma 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *