Ben & Jerry’s.

bj2

Sista kvällen jag var i Sverige så köpte vi hem massa glass. JAG ÄLSKAR GLASS. Jag skulle lätt kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag. Speciellt Ben & Jerry’s Halfbaked. Det är min absoluta favorit! Sen kommer Peanut butter cup och efter det Chocolate fudge brownie. Jag smakade Greek style med vanilj och honung för första gången och älskade den! Dock gillade jag inte New York super fudge funk alls… För mycket nötter i för min smak. Jag gillar nötter annars, men inte i glass.

Vilken är eran favorit-Ben & Jerry?

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *