Ben & Jerry’s.

bj2

Sista kvällen jag var i Sverige så köpte vi hem massa glass. JAG ÄLSKAR GLASS. Jag skulle lätt kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag. Speciellt Ben & Jerry’s Halfbaked. Det är min absoluta favorit! Sen kommer Peanut butter cup och efter det Chocolate fudge brownie. Jag smakade Greek style med vanilj och honung för första gången och älskade den! Dock gillade jag inte New York super fudge funk alls… För mycket nötter i för min smak. Jag gillar nötter annars, men inte i glass.

Vilken är eran favorit-Ben & Jerry?

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Paulina Danielsson - Elly Pistol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *