Mornin’ Cardio.

mornincardio

YUUHUU!!!!
Jag lyckades hålla mig vaken till 10 igårkväll, sedan slocknade jag.. Haha! Så jag vaknar 7 imorse superpigg.. Men det gjorde ju ingenting utan jag sprang iväg till gymmet och fick faktiskt till ett rätt bra pass ändå : ) Det kändes jättebra. Btw! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen.. Känner ni er omotiverade till att träna? Införskaffa en pulsklocka! Jag ÄLSKAR min och använder den jämt. Där håller man koll på puls, hur länge man tränar, hur många kalorier man bränner osv. Sen kan man jämföra sina träningspass och försöka slå sig själv efter varje gång för att bli bättre : ) Det är en sjukt bra push för mig!

Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag och mina roomies iväg till en outlet och shoppa. Yaay! Bra dag.

Direktlänkar:
1 2

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *