Panda Express <3.

pandaexpress

Yuuhuuu!!
Jag har klagat rätt mycket på maten här i LA. Jag tycker inte om den alls.. Det mesta är så himla smaklöst bara! Vissa ställen har såklart bra mat, men det känns som att det är ganska sällsynt.. Men nu när jag var hemma i Sverige så saknade jag faktiskt Panda Express. Det är som ett snabbmatställe fast med kinamat! SÅ GOTT. Så så fort jag såg det stället på outleten sprang jag dit och åt tills jag mådde illa.. Men det var det värt.. Haha!

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sandra Lindahl - Varit på show Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *