Panda Express <3.

pandaexpress

Yuuhuuu!!
Jag har klagat rätt mycket på maten här i LA. Jag tycker inte om den alls.. Det mesta är så himla smaklöst bara! Vissa ställen har såklart bra mat, men det känns som att det är ganska sällsynt.. Men nu när jag var hemma i Sverige så saknade jag faktiskt Panda Express. Det är som ett snabbmatställe fast med kinamat! SÅ GOTT. Så så fort jag såg det stället på outleten sprang jag dit och åt tills jag mådde illa.. Men det var det värt.. Haha!

You might also like

Caroline Roxy - Holdit Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *