Panda Express <3.

pandaexpress

Yuuhuuu!!
Jag har klagat rätt mycket på maten här i LA. Jag tycker inte om den alls.. Det mesta är så himla smaklöst bara! Vissa ställen har såklart bra mat, men det känns som att det är ganska sällsynt.. Men nu när jag var hemma i Sverige så saknade jag faktiskt Panda Express. Det är som ett snabbmatställe fast med kinamat! SÅ GOTT. Så så fort jag såg det stället på outleten sprang jag dit och åt tills jag mådde illa.. Men det var det värt.. Haha!

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *