Randoms.

randoms
Fyra randoms från min instagram.

MORNIN’! (För mig i alla fall.. Haha.)
Ja…. Vad fasiken underhåller man sig med när man är sjuk? Jo, man kollar på alla serier och alla filmer som finns ungefär. Igår låg jag och grät två timmar till The Holiday. ÅH! Jag älskar den filmen. Nästan lika mycket som jag gillar The Notebook. Fast den är svårslagen alltså.. Och jag vaknade upp med mer ont i halsen idag.. Fast ingen feber i alla fall. Yaay! Förhoppningsvis blir jag helt frisk snart om jag tar det lugnt och vilar. Är redan sjukt rastlös och trött på att bara ligga i sängen : (

Kommentarer (1)
  • Johanna

    Hoppas att du blir bättre snart! men ville tipsa en ganska ny serie som har kommit ut heter eye candy och handlar om en tjej som försöker leta efter sin lilla syste som blev kidnappad. Sen så är det en seriemördar som stalkar henne och verkar ha ett intresse för henne. Kan säga att den är väldig spännande ville tipsa dig det för om du kanske skulle vilja se på något nytt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *