Min lunch.

parma

Jag är så galet lat när det kommer till att laga mat. Jag tycker aldrig att det blir bra, och att då spendera massa tid med att laga det känns ju jätteonödigt. Så när jag väl hittar något som är enkelt och gott, så kan jag äta det i princip varje dag hur länge som helst. Jag har svårt för att tröttna på något jag gillar och har inga problem med att äta samma sak till både lunch och middag. Jag vet att det är bra att variera sig, men jag har rätt svårt för det faktiskt..

Nu när jag var hemma i Sverige så bjöd en kompis mig på middag. Jag har aldrig gillat parmaskinka, jag har snarare tyckt illa om det. Men, hon hade stekt den och gjort en himla god salla med mango i som jag älskar. DET BLEV SÅ GOTT. När man steker parmaskinka smakar det ungefär som bacon, fast godare. Åh! Så, det här har jag ätit ungefär varje dag sedan jag kom hit.. Haha! Det bästa är ju att det är supergott och det tar 30 sekunder att steka skinkan. : )

Kan ni inte tipsa om lite maträtter som är väldigt enkla och går fort? Jag behöver lite tips så att jag varierar mig mer. Annars slutar det med att jag äter äggröra, typ. Haha!

Kommentarer (1)
  • Moa

    Kolla in allt vegan snacks och sådant i USA! Vet inte om det finns mycket men snääääälla Keela, var snäll mot djuren och ät inteee skinka varje dag 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *