Nya träningsskor.

nike

Vet ni vad jag gillar allra mest med träning? Det är att jag kan vakna på världens sämsta humör och med noll energi, sen går jag och tränar och blir som en ny människa. Humöret är på topp och energin bara sprudlar. : )

På outleten häromdagen köpte jag nya träningsskor! Dom kostade bara $90, vilket är ungefär 750 svenska kronor. YAAY. Det är rätt lite jämfört med vad liknande skor kostar hemma.. Jag föredrar egentligen träningsskor i roligare färger, men jag har en del mönstrade leggings som jag skrivit tidigare och det är så himla svårt att matcha dom med färgglada skor. Därför fick det bli ett par enkla denna gång! Dom är SÅ sköna. Jag hann inviga dom innan jag blev sjuk. Jag längtar tills jag blir frisk och kan träna igen!

Jag hittade tyvärr inte likadana att köpa någonstans.. Men jag hittade tre par andra som såg ungefär ut som mina!
Direktlänkar:
1 2 3

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *