Mer panda…

merpanda

Jag har blivit lite halvt beroende av Panda Express nu, så idag drog vi dit och åt lunch : ) NOMNOM. Det allra jobbigaste med LA är verkligen avstånden till allt.. Ingenting ligger nära. Även om man som vi bor ”nära” till allt. Nära här betyder att det är 2km att gå ungefär.. Haha!

Idag har det varit så sjukt varmt också. Säkert 25-27 grader varmt. Vi satt ute och åt och höll på att smälta bort. Men det är samtidigt skönt också.. Det är ju Januari!! Och jag är verkligen mer för värme än för kyla så jag klagar absolut inte.

You might also like

Alexandra Nilsson - Business Alexandra Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - Summer wanties..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *