Mer panda…

merpanda

Jag har blivit lite halvt beroende av Panda Express nu, så idag drog vi dit och åt lunch : ) NOMNOM. Det allra jobbigaste med LA är verkligen avstånden till allt.. Ingenting ligger nära. Även om man som vi bor ”nära” till allt. Nära här betyder att det är 2km att gå ungefär.. Haha!

Idag har det varit så sjukt varmt också. Säkert 25-27 grader varmt. Vi satt ute och åt och höll på att smälta bort. Men det är samtidigt skönt också.. Det är ju Januari!! Och jag är verkligen mer för värme än för kyla så jag klagar absolut inte.

You might also like

Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *