Jag postade denna lista för nästan exakt ett år sedan idag och insåg att
jag fortfarande känner precis likadant! Haha. Därför fick det bli en repost..

ffsa

– Människor som är privata.
Haha, sorry. Men jag blir så irriterad varje gång. Har tänkte jag stalka någon, men det gick visst inte. Typiskt! SUPERTRÅKIGT. LET ME BE YOUR STALKER.

– Människor som använder alldeles för många flirtsmileysar i sms/blogginlägg/på instagram/facebookstatusar.
WHY?!?!?? Varför är ni så flirtiga hela tiden?! Hallååååå. Det är lite obehagligt.. Använd apsmileysarna istället. Dom är bäst.  Jämt.

– Människor som ALDRIG använder smileys i sms/blogginlägg/på instagram/facebookstatuar.
HALLÅ, VAD MENAR DU EGENTLIGEN?!?!? JAG FÖRSTÅR INTE!!!!! GAAH. Är du arg? glad? sur? ledsen? superlycklig? Ingen som vet. Oklart. Man får gissa.

– Människor som hashtaggar så att fingarna blöder.
Jag hashtaggar ibland. Ibland 2 st, ibland 10. Men vissa köttar på och är uppe i 30 hashtaggs. Det ser ju bara läskigt ut. Ibland är det underhållande att läsa vilka ord personen har valt iochförsig… Ehehehe. #sexygirl #yolo

– Människor som skriver ”first like”, ”first comment” osv. osv. osv.
Speciellt när dom skickar den och det visar sig att dom är tredje och inte första. Hahahaha. Skadeglad… Jag har aldrig förstått tillfredsställelsen med att vara först? Eller är det jättecoolt? Vad är det jag har missat? Det är ännu roligare när någon skriver som svar till den personen ”grattis, nu vinner du ett pris” och dom börjar bråka bland kommentarerna. Classic.

Kommentarer (1)
  • Miss Naily

    Något jag börjat störa mig allt mer på är all jävla porr som folk lägger ut. Hur tänker folk egentligen, finns ju en massa småbarn som har instagram och inte behöver se sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *