En vanlig dag.

P1010412

Mornin’!
Alla dagar här i LA är inte superroliga. Det liksom blir ju så när man bor här : ) Man måste göra tråkiga saker ibland också.. Så idag har jag mest betalat och skickat fakturor, betalt hyran, kikat på serier osv. Precis som en vanlig dag för vem som helst. Jag har också varit ute och gått lite i mina favoritbyxor. Haha! Har nästan jämt på mig dom numera.. Det är för att dom är både supersköna och himla snygga. Bästa kombinationen.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *