En vanlig dag.

P1010412

Mornin’!
Alla dagar här i LA är inte superroliga. Det liksom blir ju så när man bor här : ) Man måste göra tråkiga saker ibland också.. Så idag har jag mest betalat och skickat fakturor, betalt hyran, kikat på serier osv. Precis som en vanlig dag för vem som helst. Jag har också varit ute och gått lite i mina favoritbyxor. Haha! Har nästan jämt på mig dom numera.. Det är för att dom är både supersköna och himla snygga. Bästa kombinationen.

You might also like

Josephine Qvist - SPIRIT-STORES, HANSA Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *