Favoritserier.

serier

Alltså.. Känslan när en serie man tittar på tar slut… Eller att nästa säsong kommer om flera månader. VÄRSTA KÄNSLAN NÅGONSIN UNGEFÄR. Tittade klart på Teen Wolf idag och måste vänta tills Juni innan nästa säsong </3 Kaos. Jag försöker komma in i Pretty Little liars igen också, men det går inte.. Älskade det förut men jag tycker att det är alldeles för utdraget. Dom kommer ju aldrig någon vart!!! Annars älskar jag alla serier här ovanför. Vänner kommer på solklar etta och vampire diaries kommer tvåa. Väntar spänt tills varje veckoslut då nya avsnitten av TVD kommer ut.

Har ni någon annan serie att tipsa om dom är bra? Förutom dom här då : )

Kommentarer (1)
  • Emma

    Kan tipsa om Sherlock, sjukt bra serie! 9,3 på IMDB, just saying…
    Fast säsong fyra kommer ej fören 2016 så man kan vänta om man vill börja kolla på det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *