Beverly Center.

buyit

Ni som är i LA eller kommer åka hit borde svänga förbi Beverly Center i West Hollywood tycker jag. Det är så himla fint där! Tror det är åtta våningar och hur många affärer som helst. Många affärer är rätt dyra, men dom har också t ex H&M, Forever 21 och Victoria’s Secret. : ) Älskar det stället och är säkert där minst en gång i veckan.. Haha!

You might also like

Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Caroline Roxy - Bangs Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Elina

    Hej bästa keela! Så sjukt kul att läsa om alla coola grejer du gör där borta på andra sidan jorden och vilka grymma kändisar du träffar lite hipp som happ. Nog är jag avundsjuk men så glad för din skull, verkar verkligen som att du lever ”the life” haha 🙂 Skulle bli supersuper glad om du skulle kunna berätta vart byxorna här ovanför kommer ifrån? Så otroligt snygga, skulle vilja äga typ hela din garderob ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *