IMG_8878

Hejsan
Jag älskar byxorna och tröjan från Stussy som du hade för någon dag sedan. Jag bara undrar vilken storlek det är du har? Dressen satt väldigt bra på dig så blev bara nyfiken. Vill gärna köpa den själv nämligen och det är så svårt med storlekar. Kram

Hej!
Vad kul att du gillar dressen. Jag ÄLSKAR den verkligen och skulle gärna ha på mig den varje dag. Haha! Jag har storlek M på leggingsen och storlek S på överdelen. Leggingsen sitter en aning för slappt på mig, men jag gillar när det är så för annars känns det som att jag inte kan andas.. Hehehe. Jag skulle nog kunna ha S men som sagt, vill att det ska vara bekvämt också. Kramkram

Direktlänkar:
570746  569096

Kommentarer (1)
  • Susanna

    Hej vackra Keela! Har sett att du många gånger bär de svarta mjukisbyxorna där det på sidan står ”unboard onboard” och har på grund av hur snyggt dem sitter på dig, själv blivit intresserad av att köpa ett par! Jag blir dock osäker på vilken storlek jag ska välja då jag vill att de ska sitta lika bra som de sitter på dig. Därför lyder min fråga, vilken storlek har du på dessa? Du har förresten en helt underbar blogg och youtube-kanal där du sprider sådan enorm glädje! Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *